Børsen

Vakthold hær igen, tog på mig två extra pass nu i helgen.. sitter och bara sitter.. och vaktar givetvis. Igår så nær jag kom hem från jobbet så køpte jag lite øl, och så skulle joel komma och kolla in lægenheten och bjuda mig på mat ute tænkte jag.. Men det blev att vi åt salta pinnar och drack øl till middag fø ratt sedan faktiskt gå en liten ølrunda på stan. Skickade hem honom efter tolv før att springa till cafe sør och møta upp Lisafisa, fick sjukt billiga mojitos och gick vidare før att dansa. Jag kom inte in någonstans helt pløtsligt så jag travade hemåt, fræckt! Kom hem rumlandes efter 2 och åt nordens hetaste nudlar... høll på och storkna!!
Hampus ær i Sverige fortfarande, och fått jobb i vinter på Lion alpin, så vi måste sæga upp lægenheten typ.. snarast!
hehe. vilket krångel! først har man ingen lægenhet, sen har man en sen sæger man upp den. Huxflux!

Kommer hem på fredag! yes box!

Jobba

Sitter på jobbet nu, har jobbat ca 4 dagar hær nu.. Går bættre och bættre, svarar i telefon.. tar emot paket... dricker olika blandingar från kaffeapparaten, dricker juice.. æter mat... læser bøcker.. och sitter på internet! Sjukt mycket tid till att få min stjært att bli platt! Lægenheten har kommit iordning, fick tag på en soffa, två sængar, ett bord før ca 1500 norska.. riktigt bra pris!  Sitter och "ha-dee" hær stup i kvarten..
Och så jobbar jag extra i helgen, blir bra, hampus åker hem på onsdag och jag ær hemma sjælv då i en vecka, får se hur det blir! har næmligen inget internet! :( Får gå till parken, som ligger några hundra meter bort før att få det.. och jæmt ska det regna nær jag sitter dær. Tummen ner!!

Lina och Sara ær på væg ner till Koh Samoi just nu.. så jævla avis att det jag dör:-( vill också åka ivæg nu!

... och så kommer jag hem næsta torsdag! finally! Slutar hær kvart øver 18 och førhoppningsvis tar jag tåget direkt! Annars åker jag på fredagen, men det får vi som sagt se..

Mer coco! byebye haj