Oschlo 4.0

Som sagt fick vi en lägenhet jag&Hampus i onsdags, och då vi åkte till våra hyresvärdar i Lindeberg (ja ni läste rätt),
där det inte direkt såg ut som Lindesberg och där skrev vi på avtalet. Så kände vi att vi var värda att fira så vi rumlade (läs frida) till Cafe Sör, drack öl .. Sen åkte vi hem. Så kände vi på torsdagen att vi inte hade gjort de på riktigt, och Hampus ringde ett par vänner sen resan som vi möt upp på lukkan, ölade i oss och gick ut sedan på något ställe som hette Mono?. Efter det blev det barhäng på Dattera och väntade på att Lisa skulle sluta, sen gick vi hem till henne och pratade o drack vin till klockan var vely much.. vaknade på eftermiddagen och kom på att vi skulle möta våran sheikh hyresvärd på en mörk parkeringsplats för att ge honom pengar för första hyran, lite sisådär 11000 stod vi med. NICE!

Helgen har sedan var lugnt, film och mat (köpte kyckling o pommes, gick på över 250 svenska.. :( ), och igår gick jag ut med Erik.. fast ut kom vi inte.. vi gick mest runt. Varför jag skrive rett sånt här fylligt inlägg är bara för att jag sitter på ett munsår, ett munsår som jag hatar. Hatar munsår. Speciellt på mig. Vet varför den sitter där också, det är för jag ska få flytta in i min första lägenhet, + att jag har mitt första fasta jobb. JAPP, ska på introduktion imorgon på securitas.. Sen på tisdag börjar jag på börsen här i Oslo, sen nästa vecka blir det väktarkurs . Sen rullar det på.. har fått schema och allt! Därav munsåret!

Försöker hitta en inneboende till just nu, så om någon är sugen att bo i en 2a rätt centralt så hör av er ;)
gonatt katt

EH!

Skrev på avtal igår, så jag har en lägenhet nu! en 2a på grönelukka! Its nice och centralt!
http://www.finn.no/finn/realestate/object?finnkode=14530474

Och så var jag på intervju på securitas igår, och på eftermiddagen ringde dom och sa att jag fick jobbet, så börjar min väktarutbildning på måndag.. Äähä!

det går bra nu..


bitterr..

gick inge bra, fick dom inte... jakten fortsätter ikväll, men att man är bitter nu. :-(

Visningar du

har ett par lägenhetsvisningar på måndag! håll tummar och tår!
skitfina är dom!

effektiv va!


 .
Här bor jag.ladda ner secondhade serenade! skitbra musik! eller iallafall, min sorts musik..
annars är det nog bra!

ehh

 igår såg en hasch-glassbil igår på stan, det  var skoj att se!

jaha

igen vart det fel, jag gjorde fel. HELVETE 

Oschlo

En hel arbetsvecka har gått, jag har hunnit med en serveringskurs, 3 intervjuer, jobbande i en kantine, och druckit 8 koppar kaffe samt åkt förskräckligt mycket tunnelbana.! Så utbränd som jag är åker jag ner till Gbg om ett par timmar för ta det lugnt. :P Att bo där jag bor gör det lättare att råka iväg på semester, iförrgår natt sov jag nämligen i ett kök! eh!
Ska ta en dusch och packa om, sen hejhopp.

pussipuss


hej oslo

Har packat och varit bakfull , en rejält dålig combo! Har packat min feta gröna vän, och ett par väskor...  förhoppningsvis har jag inte glömt nått väsentligt. Imorgon är det intervjuer som gäller och sökandet efter ett rum fortsätter. nu drar jag till Oslo! byebyee suckers

secondhand serenade

slut på vikariatet imorgon, skönt det. Inte dit igen!
erhm, och så var jag där nere igen! Återigen äckligt trevligt, men inte bara det.
Halkade av pinn och åkte dit tror jag! fan!

Soova nu, sen tjejhäng&bandtittande, lördag fest för farfar som fyllde 90, och sen ska jag flytta på söndag
om det vill sig riktigt.