Open water diver, yo

Open water diver, yo

Langt borta

no shit sherlock


2 or 3 nights in bangkok .. yiiha.

Ny

Sån här har jag nu! 
    mp3
fast vit som snöslask





Nöjd jekel

Nu så har jag slutat arbetat på apoteket också, härligt. Och resfebern är borta, kommer vakna upp i bangkok om 2 dagar och få lite refebris då kanske. Who knows?
Gårdagen blev en roadtrip med lite svängisar till örebro, där jag skulle införskaffa en mp3, för den jag skulle få ifrån skit-dustin-home skulle inte komma förren nästa vecka. Så jag ringde och sa "dålig service!" och att jag inte ville ha den längre. Så då blev jag tvungen att åka till Örebro. Sara&Ballo följde med mig, in&ut, in&ut, in&ut ur bilen innan jag till slut hittade en på SIBA, en sötnos på 4 gb, helt okey.

Sedan var det bara att pallra sig hemåt för i Guldsmedshyttan skulle nämligen damkronorna spela mot Tyskland, och ett sådant event kunde vi inte bara missa såhär nära in på knuten. Iofs gick vi och kikade pga att fröken asserholt var med och spelade..                                                                   Glad sejNöjd jekel
Började med att vi var för snåla att betala parkeringsavgiften så vi smög med släckta lampor bakom storådalens klubbstuga och gömde bilen, för att sedan pulsa genom flera meter snö till IS-hockeyhallen..
Bra match (5-0 till Sverige) förutom snorungar som betedde sig idiotiskt framför oss, ush, fick härja några gånger med dom.

Sedan blev det en drink med Sara och co, lite vemodigt då hon redan började planera för nästa gång vi skulle ses -  om 3 månader.
Nej inte alls kul var det. Kommer sakna henne otroligt och alla andra enormt mycket.. :(

får se om jag hinner skriva imorgon innan jag åker, annars får ni som läser det här börja läsa min resedagbok istället.

Byebyeee




Jobbat klart


har jag idag avslutat min sista dag innan jag åker inom barnomsorgen, lite tråkigt känns det ändå..
Har lärt känna både trevlig personal och ungar som är helt underbara, det blir nog att barnen är dom jag kommer sakna mest.. vilka personligheter det ryms i dessa små kroppar!
Denna vecka har jag bara varit på småbarn, och när jag slutade idag på dagen fick jag kramar av all personal och lyckönskningar av alla de slag :P
Fast allt är inte bra med dagis, imorse gick fröken holm upp tjugo i 5.. bröööl säger man då.
fniss
Imorgon ska hårväxt bort förresten, ska bli skoj. hehe. Fick låna en epilator av Suuusan så imorgon ska det fixas! Testade idag lite grann på benet, tog ett par minuter innan jag fattade mod till mig att göra det, men så kom jag och tänka på," -hörrudu, är det inte du som tillät gyoni&stalin att vaxa dina ben, klarar du det, klarar du troligtvis det mesta.."   Så jag körde på, killades&dragandes kändes det som samtidigt som det kändes som att något höll på och gnaga på benet. Tyckte det kändes helt okey ändå, lite olustigt kanske bara. so tomorrow..

förövrigt; ishockey-tittning på fredag&kelandes med Sarabalakala, lördag blir en afton att säga byeeybyee på. För på söndag ca 15 så åker jag till arlanda!



förresten, fick mitt boende i bangkok! Kanske iofs 2 rum,men det är skitsamma, jag har rum! :D





Oh

Vet inte hur man ska sammanfatta kvällen igår, vi kom på det ikväll när vi satt hemma hos Sanna . att vi vet att vi hade skoj igår, men inte hur skoj,  vi kan inte riktigt sätta fingret på det.
Men efter skvaller från varandra och mörka minnen som blev ljusa igen så kom vi överens att igår var en rejäl höjdarkväll!
Förfesten  slutade med att vi skulle in till linde, där vi blev hängandes vid minuten för att från början ta ut pengar i en timme där vi både hann med att skälla ut egentligen väldigt snälla personer och undvika fyllecell, vi åkte därifrån efter 12slaget och kom genast på att ingen hade tagit ut pengar under den timmen vi hade stått där.. hiskeligt dåligt gjort av oss.
Snokade utanför tjug04 där vi räknade till just 2 personer, åkte sedan iväg till ett ställe vi inte har varit på länge.
Det slutade iallafall med -"du kallas mig fan inte bitch din bööög" osv innan vi kom hem och imorse vaknade jag med 200 kort tagna med kameran, perfekt.
Så den som orkar kan beskåda korten på min bilddagbok.se. (mjaa)
lustig kväll, kommer jag leva länge på. :))

tokheter



Härligt va

Helg! Jobbat bokstavligen häcken av mig denna vecka, nästan 40 timmar. peerfekta pengar när
jag sitter i thailando och smuttar drinkar. :) Och igår ringde hemtjänsten och frågade om jag ville jobba, då jag sa att det var för 3 månader sen jag sökte jobb där.. men har kanske lite ströjobb sen när jag kommer hem om jag väljer det. Inte illa pinkat!
Så sa jag till vikariepoolen igår att jag inte kan jobba efter den 18e februaritillomed maj, så nu är allt klart..
det fattas bara att packa och komma på att jag är dumihuve att jag ger mig iväg på denna resa helt själv.

Igår när jag slutade gick jag&Lina ut och gick,  runt häromkring och sedan upp till danshyttan där vi lekte med hundarna, riktigt bra hurttiga var vi.
Sen åkte vi till Joel där jag hittade ett piano, började plinka och kom ihåg en hel låt från min tidigare pianokarriär, som jag såklart spelade tills allas öron blödde ymnigt.

Och ikväll är det att svänga på sig sina svängisar och mysa med dom, får se vart vi hamnar. :)

byebyee
Lite sväng!

Oh vilken jubelidiot

JA, det är JAG som är den.

Skulle idag skicka en reconfirmation på mitt boende i bangkok, då jag fick "se" att jag skulle ha betalat för
ca 1 vecka sedan och min bokning nu var borta.. Ilskan kom över mig och jag rev upp hela guldsmedshyttan för det är icke lätt att skaffa boende i bangkok vid de datumena jag vill ha.
Nej raseri blev det och härjandes med mina föräldrar som jag inte tyckte förstod min angelägenhet!
Jag skrev snabbt ett nytt mejl där jag ville ha en ny reservation fastän jag förstod det nu skulle vara omöjligt.
Iallafall lugnade jag ned mig, och kikade över maillistan igen efter jag hade skickat iväg en ny bokning, då jag fick se att det var ett annat hotell jag hade skickat iväg en bokning på som jag ej hade betalt.
Så min fina första bokning låg alltså kvar och ville bara som i början bli re-confirmed.
Här någonstans började jag slå mitt huvud i dataskärmen av frustration, nu låg alltså 2 likadana bokningar på samma hotell på mitt namn, så då blev det bara att plinka iväg ett "i'm so sorry"-mail och blablahabla, och hoppas thailändarna börjar visa sin vänlighet redan på några tusen mils avstånd och tar bort ena bokningen.. ja den som lever får se.

förövrigt har jag jobbat mycket denna vecka och ska jobba vidare en del tills jag åker, har varit i hagabacken denna vecka, skottat upp en hel ishockeyrink med endast en skyffel och spelat twister där jag också vann. bra fröken.
Resten av veckan och nästa vecka blir det stöttestenen med småttingarna, det blir grejer det.

byebyee

här ska jag bo i bangkok om thailändarna tillåter -->http://www.khaosan-hotels.com/

2 veckor kvar


Jaha, helgen har gått och den var väldigt uppskattad, fredagen blev till att sitta hos Joel och kika på när de hällde i sig alkoholhaltiga drycker för att sedan ta mig hemåt och krypa till kojs hyffsat tidigt, jobb på lördagen på apoteket, näst sista gången jag jobbade där innan jag åker.
Sedan blev det att farfar&marja var här och åt, det var lite lustigt faktiskt. Marja är väldigt snurrig utav sig och frågar joel när vi sitter och äter lite fiin ost&kex efter maten, "ska inte du ha något?" -joel svarar artigt, "nejtack jag klarar mig" då hon svarar med "Vadå?! Kör du?!" jäääkligt skoj var det iallafall när vi satt där, inte visste vi att man inte fick köra bil pga att man åt mjölkprodukter, vill nämna att hon förstod inte vad vi skrattade åt först..

Senare blev det till att möta upp lite av svängisarna, då vi kom fram till att det råder förtillfället en babyboom häromkring, allt&alla ploppar ut barn.. är det brist på drömmar? vad man vill göra med sitt liv? uppror?
det är vad jag tror, ingen orkar ta tag i sina liv och då är det lika bra att trycka ut en unge så har man nått o skylla på för att vara kvar häromkring och inte göra nått vettigt med sitt egna liv.


2 veckor kvar tills jag åker.. buhu vad nervöst.


69429-2

Ellaa

Nu ska jag försöka börja om med denna blogg, får se hur jag artar mig.
Hade inte tid för denna för ett år sedan, men jag hade annat för mig må jag säga; 
sista året och allt var egentligen en stor karusell som jag nu sedan ett tag tillbaka har hoppat av.
Jag bytte från karusellen till en lång berg-o-dalbana som började på Santorini i grekland och slutade med att jag jobbade på bargatan i Rhodos! :)

Johanna,Jesper&Jag

Berg-o-dalbanan gjorde ett pit-stop med att vara vikarie på dagis i Lindesberg i veckorna och ta betalt för alvedon på apoteket på lördagarna, tills jag sparkade igång karusellen igen och beställde en biljett till Bangkok, fått i mig sprutor , lagt ner summor på förberedelser som jag ej trodde de skulle komma upp i.

Iallafall slutar det med att jag sitter på ett plan via helsingfors-bangkok den 18 februari med
me, myself and I.
vecka kvar nu, och allt är Klart!