Helg och Valborg

Helgen förflöt ej lugnt, som jag nu börjar vänja mig vid rätt rejält.. Kalas och åter kalas, dock igår så blev det bakisdag med carro,sanna och sara.. åkte och våldgästade alla i lindesberg och kikade på hus man aldrig har sett förr. Mycket underhållande.
Och ikväll är det grillkalas hos fröken mig, blir nog jättegott anar jag, så just nu sitter jag och inväntar carro som ska ta oss till metropolen Lindesberg för inskaffning av grosserier och alkohol.

och idag åker kenny, tim, ida och johanna till cypern, hoppas ni får det wunderbart!

kika in>  
http://mjaa.bilddagboken.se
tjohey.


ju mer vi är tillsammans ju gladare är väl vi!


mina respojkar =)
jag ser min tuna-bulle på den här bilden, som jag grymt mycket saknar! Gott sladdrigt bröd med tonfiskröra i. Kan knappt blir bättre, eller jo snäppet efter tuna, coconut-pandan

har förresten vad jag tror(!) kommit på vad jag ska göra hädanefter, flytt till göteborg början av juni för jobb. Sedan höst, komma hem och läsa upp ett betyg, för att sedan lämna landet för norge och mer jobb, för att till nästa vår åka vidare ut på äventyr. =)
I helgen är det kalas, har förresten varit hemma hela veckan, inge jobb alls.. om jag inte får något på måndag så ringer jag ISS och städar lite innan jag åker till göteborg, måste ha en peng- så jag kan köpa mig nånteng.


hejhopp, ikväll ska nån få en propp!


Kolla!

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1053206,00.html

åkte sådana båtar då man skulle förflytta sig på västkusten av Thailand. och just den som går mellan phuket och phiphi åkte jag senast med förra veckan, skriv upp det.

=)


Hemma

Överasskade alla igår (förutom bror som hämtade mig på arlanda) , när jag kom en vecka tidigare än beräknat.
Var enormt skoj och se allas reaktion, har längtat efter att träffa mina vänner. :)

dock, igår när jag skulle sova och idag, känns som jag ar i en bubbla.. känns inte som det är jag som går runt i huset, dricker vatten, sitter vid datorn osv.. känns som jag lever i nån annans kropp.
tror det är omställningen från thailand, saknar det verkligen..
Hoppas omställningen går snabbare, för just nu vill jag ta bilen och åka härifrån.

vet inte heller vad jag vill göra nu i sommar/sommar/höst/viner, skulle vilja åka väg igen någonstans för att komma på det.. får man det? Måste hitta på något iallafall..
ush, hatar att inte veta vad som härnäst jag ska göra.


försökte sätta in mina blåa linser just, tappade en, så jag försökte istället med det bruna, då tappade jag bort ena bruna också.. Kan iallafall vara halv blå och halv brun-ögd nu.

Ikvall är det fest! Hejdå


Forundran

Forundras hela tiden av phiphi, det hander sa mycket har, mycket aterupp arbete fran tsunamin.. men fort gar det! Denna vecka har dom oppnat nastan en hel ny gata, tycker jag ar bra gjort.

Mar bra har, dock ont i ryggen ikvall, sa en massage pa det har sa blir det nog bra!
coconutoil ar bra.

Grattis till Jenni, Therese och Sanna forresten! =)