el mexico

igar satt jag vid havet, pa en klippa och kollade pa solnedgangen, mina livs storsta beskadning av vagor slog emot stranden och jag var totalt salig. Helt otroligt vilket stalle jag har kommit till! Detta slar thailando med hastlangder, kanske dock inte mexicanare.. ackliga och forfoljer, ska kopa targas och gasa pa dom. Puerto escandido ar jag nu, surfarstalle.. mycket heta killar kan jag tanka mig, ska ga snart och se om det ar sant. Imorgon ska vi se valar, som ska para sig ar det visst bestamt, kan bli intressant. Nu ska jag kopa en majskolv! hejhopp! :)


Ooh, du stora gröna


stress-häss-täsk-mess-fäzz-läsk-mäsk-fäsk. stressigt värre är det, har panikpackat, fått med mig det mesta jag behöver hoppas jag. 9 kg väger väskan, ej förglömma att min feta gröna vän är 2 kg redan utan packning.. dålig väska är d, men en gång till ska han få visa vad han går för. Christoffer sitter på sidan av den och försöker vara tuff, om ni inte vet vem det är så är det en liten rese-maskot i form av en badanka. den är gul och piper när man trycker på den, perfekt! Närsomhelst kommer Schanna, jag spanar och väntar på den fagra flickans röda fara ska dyka upp. Är faktiskt lite nervös, men det här ska jag allt klara. en rolig sak jag just såg på min biljett var att jag åker från amsterdam kl 13 imorgon, och landar i mexico city kl 18, och det tar inte bara 5 timmar dit.. det ni! Jag tänker nämligen resa bakåt i tiden! sug på den ni! För jag kommer ligga ca 6 timmar bakom sverige-tiden..  jo just, har ett mobilnummer som jag kan nås på i nödfall, kommer ha på den lite titt som tätt för att spana av vad händer här hemma. nummer är : 070-4655502 , skriv gärna vem de är ifrån om ni skickar sms, har inte så många nummer inlagda nämlich.

Nej, nu säger jag hejdå! Läs min resedagbok så kommer ni bli klokare, det lovar jag. och kommenterar ni så gör ni min dag.

mm korv


Hola!
NU idag, har jag jobbat sista dagen på flera månader och jag kan inte förklara i ord hur otroligt befriande och definitivt sköönt det känns inom mig.
Och det sista jag gjorde var typ bland det dummaste jag kunde göra innan en sådan här resa som ska komma.. Jag tog nämligen en het plåt utan handskar, så jag är gris-skär på min högra hand.. kommer bli blåsor och det kommer bli infekterat osv. Buu!
Sitter nu för tillfället och dricker kopiösa mängder mjölk och äter korv, för det kommer jag nog inte få smaka på så mycket den närmsta tiden. (kan knappast vänta heller!) Korv och mjölk gör sig bra tillsammans också, och det ser inte mörkt ut för att en digistivekaka ska få komma med min mun.

Imorgon blir det farväl till Ballo, Uske och mormor.. fullt upp på agendan! :-/
Nästa gång jag skriver, kanske jag är på andra sidan jordklotet. who knows?

deja vu, hare gött igelkött för snart ska jag bli brun!

alo


Nytt år!
Nu får jag för första gången skriva 2-0-0-8.. och det gick ju bra!
Nyår var kul, inte mycket mer och säga.
Lite sömn, mycket fest och nya bravader och inte bara från mitt håll. haha!

igår i min dimma efter noll sömn från nyårsafton och jobb till halv 22,
så låg jag och zappade runt och fastnade vid en film som hette
Dagbok från en motorcykel, (Diarios de motocicleta)
jag kunde inte stänga ögonen förren filmen var slut, en fängslande film. Annorlunda, javisst. Men den kan jag verkligen rekommendera!

1 vecka kvar tills jag åker till Göteborg och sedan amsterdam och tillslut Mexico!, har enorm resfeber! Lugna ner o lugna ner mig nu.
Gonatt!