home

2 veckor har jag varit hemma, och fortfarande sitter jag och kikar på kort sedan resan varenda gång jag sätter mig vid datorn. Har varit med om så mycket att jag inte förstår ens själv. En sak som är säker är då att jag inte är klar med Centralamerika, ska börja där jag slutade.. eller kanske i Guatemala först.. lära mig spanska för en gångs skull istället för att stå som mimare med lokalbefolkningen.

Så nyss, faktiskt.. på rena senkvällen ringde (tänk på norska) Thor!,
som ville ha mig på intervju denna vecka, icke sa jag.. det får bli nästa vecka. Och det gick han med på, jag förstod det mesta han sa och plitade ner en adress mitt i Oslo. Ja, vi får se om jag dyker upp sa jag, jag har nämligen aldrig varit i Oslo. Och så var jag duktig att slänga iväg ett par mejl till ett par kollektiv, för så kommer jag få bo. trångt och härligt fastbrända korvar i stekpannor och andra illaluktande ungdomar.. precis som jag vill ha det.
Och.. Och..Och så Slängde jag iväg en order efter en bärbar dator, så jag kommer kunna ha någon sorts kommunikation till Sverige så småningom.

håll tummarna redan nu, för jag är skitnervös.